25 d’octubre del 2012

Golejada solidària

L'Agrupació de Veterans va aconseguir aquest dissabte derrotar el F.C. Masquefa per 14-1 en un partit solidari organitzat per recollir fons i ajudar a Ian, un nen que un nen que necessita un tractament especial per superar una malaltia que li va ser diagnosticada als pocs anys de néixer.

Ni la intensa pluja, que va obligar a reduir a 40 minuts la primera part, va impedir que es disputés el partit.

Des de l'inici, l'equip dirigit per Rafa Marañón va marcar les diferències i al final de la primera part, els blanc i blaus dominaven per 9-0 al marcador amb un Manel estel·lar, autor de cinc gols. També van marcar en aquesta primera meitat Velamazán, per partida doble, Sergio i Morales

La segona part, de menor durada per les adverses condicions climatològiques, va durar 35 minuts per decisió arbitral. Serrano i Lauridsen, amb dos gols cadascun, i Mas van ampliar la victòria

Etiquetes

activitats (56) agrupació (26) aniversari (15) assamblea (2) autocar (91) calendari (3) carnet (29) cartells (59) consultes (12) copa (8) desplaçament (5) estadi (27) festa (6) fitxatges (4) fotos (31) lliga (104) local (23) merchandising (2) notícies (187) partits (135) penya (186) porra (2) pretemporada (7) quotes (11) samarreta (1) sopar (13) sorteig (3) subhasta (9) videos (27) web (4)